مجله تكنولوژي و آي تي مجله تكنولوژي و آي تي .

مجله تكنولوژي و آي تي

«گوگل پلاس» خود را مرتب كنيد


http://rozup.ir/view/3184715/772609_147.png

 

شبكه‌هاي اجتماعي مجازي دنياي ما را دستخوش تغيير كرده‌اند. بسياري از مردم سراسر دنيا روز خود را با سركشي به حساب كاربري خود در اين سايت ها آغاز مي‌كنند و كار به جايي رسيده كه بعضي از كاربران از «اعتياد» خود به آنها صحبت مي‌كنند.

اما سايت‌هايي مثل فيس‌بوك، توئيتر، گوگل پلاس و اينستاگرام همانقدر كه جذاب هستند، ترسناك هم مي‌توانند باشند، چرا كه خلافكاران سايبري با استفاده از همين شبكه‌هاي دوست داشتني مي‌توانند قربانيان خود را از ميان ميليون‌ها كاربر انتخاب كنند.

خوشبختانه با صرف تنها پنج دقيقه و ايجاد تغييراتي جزئي در تنظيمات امنيتي حساب كاربري خود مي‌توانيد احتمال موفقيت دستبردهاي اطلاعاتي را به ميزان زيادي كاهش دهيد و از ساعت‌ها شرمساري اجتماعي و تلاش پيگير براي بازيافت هويت به سرقت رفته‌تان جلوگيري كنيد.

آنچه در ادامه مي‌خوانيد روش‌هاي ارتقاي امنيت در «گوگل پلاس» است كه در مجله «پي سي وُرلد» منتشر شده است. نوشتار حاضر دومين بخش از مجموعه‌اي چهار قسمتي است كه به ترتيب به روش‌هاي بهبود امنيت در فيس‌بوك،گوگل پلاس، توئيتر، و اينستاگرام خواهد پرداخت.

«گوگل پلاس» خود را مرتب كنيد

شبكه اجتماعي مجازي شركت گوگل كه با نام «گوگل پلاس» شناخته مي‌شود، تنظيمات حريم شخصي جالب توجهي دارد.

خالقان گوگل پلاس حق اشتراك‌گذاري انتخابي را طوري در ستون فقرات اين شبكه اجتماعي گنجانده‌اند كه هربار مطلبي را بر روي اين سايت مي‌فرستيد، خواه ناخواه مجبور مي‌شويد لختي تأمل كنيد و درباره آنچه به اشتراك مي‌گذاريد، فكر كنيد.

براي اين امتياز هم بايد سپاسگزار قابليت «حلقه»هاي گوگل باشيم: براي نمونه، يك حلقه مربوط به اعضاي خانواده است، ديگري همكاران و الي آخر. در نهايت اين شما هستيد كه تعيين مي‌كنيد چه كسي چه چيزي را ببيند.

حلقه‌هاي گوگل پلاس نقطه قوت اين سايت از جهت حفظ حريم شخصي كاربران است، اما حال كه حُسنش بگفتيم، عيبش نيز بگوييم: گوگل پلاس مشكلات امنيتي بالقوه‌اي دارد كه البته در صورتي كه روش مقابله با آنها را بدانيد، حل شدني خواهند بود.

افرادي كه مي‌توانند پيدايتان كنند را محدود كنيد:

قبل از هر چيزي، نمايه (پروفايل) گوگل پلاس خود را از فهرست نتايج جستجوي گوگل حذف كنيد. اين روش ساده‌ترين كار براي بهبود حريم شخصي شما و راهي فوري براي كاهش تعداد حساب‌هاي كاربري جعلي است كه شما را به حلقه‌هاي خود اضافه مي‌كنند و بعد صندوق پستي‌تان را با تبليغ‌هايشان به مرز انفجار مي‌رسانند.

براي اينكه نمايه خود را شخصي نگاه داريد، پس از ورود به گوگل پلاس به «تنظيمات حساب كاربري» برويد، و سپس در پايين اين قسمت بخش مربوط به «پروفايل» را پيدا كنيد و گزينه «به ديگران كمك كن نمايه مرا در نتايج جست‌وجويشان بيابند،» [«Help others discover my profile in search results»] را غيرفعال كنيد.

نمايه خود را قفل كنيد:

گوگل پلاس اين امكان را براي شما فراهم كرده كه بتوانيد سطوح حريم شخصي متفاوتي را براي هر بخش از داده‌هاي شخصي‌تان تنظيم كنيد، البته چنين كاري به معناي غرق شدن در درياي اطلاعاتي است كه تا كنون به اشتراك گذاشته‌ايد. براي اين منظور در فهرست «نمايه و حريم شخصي» از نوار سمت چپ صفحه روي دكمه «ويرايش در معرض ديد بودن مطالب نمايه» [Edit visibility on profile] كليك كنيد.

گوگل پلاس از اينجا به بعد شما را در روندي طولاني راهنمايي خواهد كرد تا سطوح مختلف حريم شخصي نمايه‌تان بر روي اين شبكه اجتماعي را انتخاب كنيد، مواردي از قبيل سن، مكان، تحصيلات و غيره. چند دقيقه‌اي به طول خواهد انجاميد، اما روش بسيار خوبي است كه انتخاب كنيد كه مي خواهيد چه چيزهايي عمومي باشد و كدام‌ها شخصي بماند.

برچسب زدن نگاره‌ها را غيرفعال كنيد:

براي برداشتن گام بعدي به پايين صفحه برويد و بخش نگاره‌ها (عكس‌ها) را بيابيد. يادتان باشد گزينه اجازه نمايش داده‌هاي مربوط به موقعيت مكاني [geolocation] در عكس‌ها را غيرفعال كنيد. همچنين، مطمئن شويد كه به جز مورد اعتمادترين حلقه‌هاي شما، كس ديگري نتواند شما را در هيچ نگاره‌اي برچسب بزند (يا تگ كند).

امكان برچسب زدن (تگ كردن) عكس‌ها خيلي هم خوب است، اما تصور كنيد شخصي كه سابق بر اين با او رابطه‌اي عاطفي داشته‌ايد و به هر دليلي رابطه‌تان به پايان رسيده به ناگاه شما را در يكي از عكس‌هاي قديمي‌تان برچسب بزند، يا، -اگر موقعيت مكاني را غيرفعال نكرده باشيد،- دم در خانه‌تان خبرچين بفرستد!


برچسب: ،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ساعت: ۰۴:۱۸:۴۳ توسط:سامان موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :